Állás ajánlatok – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Állás ajánlatok

1. Személyi edzőket keresünk

Nemzetközi vendégkörrel rendelkező edzőtermünkbe kommunikatív, szakmailag képzett személyi edzőket keresünk.
Olyan edzőket keresünk, akik vendégközpontúak, szeretnek csapatban, de önállóan is tudnak dolgozni, folyamatosan igényük van a szakmai fejlődésre.

Légy lelkes és elhivatott!

Előnyt jelent a gyakorlati tapasztalat, de pályakezdők jelentkezését is várjuk.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk fényképes szakmai önéletrajzodat a peter@goldcenter.hu e-mail címre “edző” megjelöléssel.

2. Recepciós/pultos munkakörbe keresünk munkatársat, nappali műszakba 130-160.000 Ft nettó + borravaló kereseti lehetőséggel.

Előnyök

Keress meg minket, ha hobbid v. szenvedélyed a sport. Nálunk napi szinten sportolhatsz.

Szereted a sportos, de intelligens emberek társaságát. Jelenlegi munkahelyeddel nem vagy elégedett. Fiatalosabb társaságra vágysz. Szeretsz mosolyogni, beszélgetni az emberekkel és újakat megismerni. Szívesen készítesz kávét, turmixot, kiszolgálni a vendégeket. Fontos számodra a világos, napfényes munkakörnyezet. Jelenlegi munkahelyeden nem megoldott az étkezésed, de fontos számodra, hogy egészséges, finom ételeket tudj fogyasztani kedvező áron. Jobban szeretnél keresni eddigi munkahelyednél. Jelenlegi munkahelyeden, ha nem tudsz szabadságra menni, ez nálunk megoldott. Nálunk olyan munkatapasztalatokat szerezhetsz melyekkel bármely fitnesz központban tökéletesen megállod a helyed. Ha nem szeretsz unatkozni munkaidőben, nálunk mindig van mit tenni. Ha szereted, hogy szabad a délelőttöd vagy a délutánod.

Ne jelentkezz, ha nem vagy kedves, nem tudsz mosolyogni és nem szereted az embereket.

Ezt várjuk tőled

Előnyt jelent

Ha magadra ismertél és céljaid megegyeznek azzal amit mi biztosítani tudunk a számodra várjuk fényképes önéletrajzodat a peter@goldcenter.hu e-mail címre “recepciós” megjelöléssel.

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Honlap Készen
Translate »