Borbély Gyula – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Borbély Gyula

Testépítő trainer

Testépítő trainerNevem Borbély Gyula, de mindenki csak Edző Gyulának ismer. A Semmelweis Egyetemen végeztem 1996-ban, erő és testépítő szakon, bár már több mint 14 éve élek és dolgozom ebben a gyönyörű szakmában. Szakmai tudásomat továbbfejlesztettem saját tapasztalataimmal is, melyek eredményeit nem is bizonyíthatnám jobban a következő bajnoki címeimmel:

Véleményem szerint az egészség a teljes testi, lelki és jólét állapota. Ezért felelős mind az ember, mind a társadalom. A stresszhatás, az egészségtelen táplálkozás, a testmozgás hiánya, az egyén felvilágosításának hiánya lehet a legfőbb probléma a mai rohanó világban.

Én abban próbálok segítséget nyújtani minden kedves vendégemnek, hogy a fenti problémákat fokozatosan és közösen megszüntetjük, mégpedig a közös jókedvvel, a kemény, de rendkívül eredményes edzésekkel. Mindezek mellett egy teljes körű táplálkozási tanácsadással, valamint rendszeres egészségügyi ellenőrzéssel próbálom őket segíteni. Ha felkeltettem érdeklődésedet, és van kedved velem együtt átformálni táplálkozási szokásod és testalkatod, keress meg a Gold Center emeleti fitness részén.

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Honlap Készen
Translate »