Sárig Hajnalka – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Sárig Hajnalka

Jóga oktató

Jóga oktató


Sárig Hajnalka Okleveles Iyengar jóga oktató (Junior Intermediate level II)

Gold Center csoportos órák szakmai vezetője

Telefonszám: 06/20-410-7493, mail: sarig.hajni@gmail.com

Web: www.hajnalkasarigyoga.com

Iskolai végzettségek:

Továbbképzések :

Mozgás, aktivitás, egészség, harmónia, belső egyensúly, mosoly, emberek – mindig is fontos részei voltak az életemnek. Ritkán adatik meg, hogy az ember munkája és hobbija egybe esik. Nekem szerencsére igen, azt csinálhatom amit legjobban szeretek.

2000-ben ismerkedtem meg először a jógával. Felemelő élmény megtapasztalni a test üzeneteit, érzeteit, áramlásait, fájdalmait, figyelni tudatosan minden kis mozzanatra és általa megtanulni kezelni a lélek szenvedését, az elme hullámzását, az élethez való hozzáállásunkat megváltoztatni. Egyszerűen fantasztikus! Életem mindennapi részévé vált a jóga. Nemcsak anatómiai, fiziológiai hatását szeretném kiemelni, hanem a tudatra gyakorolt mély hatásait is.

2003-ban találkoztam először az Iyengar jógával. Magával ragadott a módszer precizitása és az egész rendszer felépítése. Az első gyakorlásnál éreztem, hogy ez az, amit kerestem és amit szeretnék gyakorolni, majd átadni a tudásomat a tanítványaimnak.A segédeszközök használata lehetővé teszi, hogy minden ember teljesen individuálisan tudjon gyakorolni, a saját lehetőségeit illetve nehézségeit figyelembe véve.

“A jóga szilárdságot ad a testnek, világosságot az értelemnek és tisztaságot a szívnek. A jóga által megjelenik a nyugalom.”

BKS IYENGAR

Mottó : Hozz világosságot és a rossz egy szempillantás alatt eltűnik. Építsd fel jellemedet és nyilvánítsd ki igaz, sugárzó, fénylő, örök-tiszta természeted és ébreszd fel ezt mindenkiben, akivel csak találkozol. (Vivekánanda)

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Honlap Készen
Translate »