Intelligens kütyük a sport szerelmeseinek

Szerző: Norbert
OLVASÁSI IDŐ kb. 2 perc

Szeretnéd fitneszrutinodat a következő szintre emelni?

A hordható technológia térnyerésével ma már számos kütyü létezik, amelyek segítségével motiválhatjuk magunk a napi edzés rendszerességére.

Legyen szó evezésről, futásról, jógáról vagy akár csak a szoba takarításáról, mindenki számára található okos eszköz.

Cikkünkben kiemelünk néhány nagyszerű modult, amelyek segítenek fittebbé válni.

1. Okoskarkötő

Ha edzettségi szintedet próbálod javítani, válassz olyan eszközt, amely minden lépésében motiválni fog. Itt jön képbe a hordható technológia.

A futások, túrák és gyakorlatok valós idejű nyomon követésének képességével soha nem fogsz elbátortalanodni attól, hogy mekkora fejlődést értél el.

Az okoskarkötők legnagyobb előnye az, hogy különféle sportokhoz használható. Legyen szó kerékpározásról, túrázásról, vagy egyszerűen csak nyomon szeretné követni a napi megtett kilómétereidet.

Előre feltöltött edzési rutinokkal is rendelkeznek, amelyek segíthetnek a kívánt eredmények elérésében. Ez egy nagyszerű bónusz azoknak, akik szeretnének erőteljesebben edzeni.

Egyes okoskarkötők beépített pulzusmérőkkel rendelkeznek, amelyek nyomon követik a nap folyamán elégetett kalóriát, GPS-követést és egyéb hasznos funkciókat.

2. Okos vizes palack

Az edzés során a hidratáltság megőrzése rendkívül fontos. Az intelligens vizes palack segítségével nyomon követhetjük, hogy mennyi vizet ittunk meg a nap folyamán és azt is rögzíti, hogy hányszor ittunk sportolás közben. Egyes modellek akár push értesítéseket is küldhetnek, emlékeztetve, mikor kell vizet kortyolni.

Vannak olyan modellek is, amelyek beépített Bluetooth hangszóróval rendelkeznek. Ez fantasztikus azok számára, akik szeretnek futás vagy edzés közben zenét hallgatni.

3. Okos cipők

Sokan nem tudják, hogy a hordható technológia nem csak órákra és fitneszkövetőkre korlátozódik. Manapság olyan termékek jelennek meg a piacon, amelyek közvetlenül csatlakoztathatók a lábunkhoz.

Az intelligens cipő tökéletes megoldás azok számára, akik a régimódi formát részesítik előnyben.

De mi is az az intelligens cipő pontosan?

Az intelligens cipők egy érzékelőn keresztül követhetik tevékenységünket, amelyet általában a cipő sarkában vagy ívében helyeznek el. Ezzel nyomon követhető, hogy hány lépést tettünk meg és hány kilóméter futottunk.

Az alkalmazáson belül nyomon követhetjük a futást, és térképet készíthetünk edzési rutinunkról. Pontosabb számot ad az edzés során elégetett kalóriákról és a megtett távolságról is.

Az intelligens cipők hátránya, hogy drágábbak, mint a legtöbb más fitneszcipő. Noha az átlagembernek nincs szüksége erre a technológiára, tökéletes bárki számára, aki komolyan gondolja a fitneszét.

4. Vezeték nélküli fülhallgató

Ki ne szeretne zenét hallgatni futás közben?

A vezeték nélküli fülhallgató tökéletes társ mindenki számára, aki komolyan gondolja a fitneszét. Kiváló minőségű hangzással és élénk basszussal segítik megtenni az extra kilómétereket, és megadják a szükséges bátorítást ezeken a nehéz napokon.

5. Okos jógaszőnyeg

Az okos jógaszőnyeg kiváló választás azoknak a jóga szerelmeseinek, akik valami újat szeretnének kipróbálni.

Fektessünk be egy okos jógaszőnyegbe, amely segít megőrizni testtartásukat és egyensúlyunkat. A szőnyeg alatti szenzorpárnák nyomon követhetik és mérhetik a súlyeloszlásunkat, testhelyzetünket, és még azt is, hogy hányszor mozgunk egy jóga alatt.

Segíthet abban is, hogy a jóga gyakorlása közben javítsa a formánkat és elérje a tökéletes pozíciókat.

Az okos szőnyegek is meglehetősen vékonyak, így könnyen feltekerhetők és tárolhatók, ha éppen nem használjuk őket. Az intelligens jógaszőnyegek kiváló kiegészítők minden jógázó számára, aki fejleszteni szeretné gyakorlását és magasabb szintre emelni azt.

Hasonló cikkek

Tájékoztató

Az oldalon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak!

 

A weboldalt a Web Klikk Média csapata üzemelteti, aki jutalékot kaphat, ha az egyes hivatkozásokon keresztül történik a kiválasztott termék megvásárlása, az ajánlott bolt linkjére kattintva.

 

A partnerprogram keretében történő vásárlás során a jutalék a kereskedő bevételéből vonódik le, ezáltal nem emelkedik a termék végső ára.

Kövess minket!

© 2024, Gold Center – Arany középút az egészséghez