Erősítő gépek

 

Korszerű Technogym gépparkunk, mely izületek szempontjából a legkímélőbb, lehetőséget kínál az izomzat erősítésére és szálkásítására. Figyelemre méltó szakmai tapasztalatokkal rendelkező edzők állnak vendégeink rendelkezésére, akikre nyugodtan rábízhatják magukat.

 

Cardio

 

8 futógép, 4 kerékpár (2 háttámlás), 2 ellipszis tréner, 8 taposógép, 4 wave és 2 evezősergométer kínál lehetőséget, hogy kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Teremedzőink segítenek beállítani a gépeket, megtanítják a gépek helyes használatát és a gyakorlatok helyes végrehajtását. Személyi edzőink segítségével teljesen egyénre szabott edzést végezhetnek vendégeink.

 

 

 

 

Wave

 

A Wave egy újfajta kardió gép, amely a leghatékonyabb és leginnovatívabb megoldás a farizmok erősítésére.

A Wave lehetővé teszi, hogy már három különböző síkban végezhetsz gyakorlatokat, a nyújtást, a távolítás és a külső forgatás kombinálásával. Háromféle mozgás egy gyakorlatban, a farizmok a törzs és az alsótest izmainak fejlesztésére.

A Wave-hez semmilyen más edzésforma nem hasonlítható, még a rendszeresen sportolók számára sem. Három az egyben: az aerobik, az izomformálás és térderősítés kombinációja.
A gép nemcsak a magas kalóriaégetést és az izomerősítést biztosítja az edzések alkalmával, hanem segít a koordinációs képességek fejlesztésében is. Egyszóval tökéletes annak aki gyorsan és valóban hatékonyan kíván edzeni!

Vásárolj bérletet: