Új alternatíva az ökölvívásban!

 

Életszerű küzdelem, tematikusan felépített koreográfiával, amelyben a hangsúly az állóképességfejlesztésről a haladó iron boxing technikák elsajátítására helyeződik. Intenzív zsírégetéssel már néhány hét elteltével sokkal formásabb lesz testünk, arról nem is beszélve, hogy a csoportos, pörgős box órák lelkünkre is jótékony hatással vannak.

Tatarek Rezső szerettel vár mindenkit, aki szeret magas fordulatszámon pörögni, és be mer szállni a Gold “ringjébe” egy garantáltan fárasztó, minden egyes porcikát átmozgató edzésbe. És hogy mire számíthat? Az Iron Box™, a box ütéstechnikáit ötvözi erősítő elemekkel, a tréning intenzív, alapos átmozgat, felpezsdíti a vérkeringést, felráz minket a mindennapos tespedésből, ráadásul javítja a koordinációs képességet is.

 

Milyen elemekre számíthatsz az órán?

 

Hangulatos, kemény edzés, ahol kilépve a komfort zónádból, percről percre felépített, sodró lendületű koreográfiára számíthatsz, így hozzuk ki belőled a legtöbbet: önmagadat. Akik ezt szeretnék újra, és újra megélni határait, na nekik ajánlom!

Csatlakozz Te is, és figyeld meg, hogy a Gold Center nagyterme kedd, csütörtök esténként és szombat délelött  hogyan válik box arénává, ahol nők és férfiak harcolnak – elsősorban önmagukkal.

Iron Box órarendje:

Kedd
Iron Box
Iron Box19:00 - 20:30Nagyterem Tatarek Rezső
Csütörtök
Iron Box
Iron Box19:00 - 20:30Nagyterem Tatarek Rezső
Szombat
Iron Box
Iron Box09:30 - 11:00Nagyterem Tatarek Rezső

Vásárolj bérletet: