Szépülj velünk!

A Gold Centerben nem csak edzhetsz, hanem igénybe veheted wellness részlegünk szolgáltatásait is, mint szauna, szolárium, sport masszázs.

 

Szauna

 

A szauna és a gőzkabin használata hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású. A finn szauna által felfűtött testünket, jéghideg zuhannyal tudjuk hatékonyan lehűteni!

A gőzkabin használatával a magas páratartalomnak köszönhetően a szaunával azonos élettani hatást érhetünk el, a szaunánál alacsonyabb hőmérsékleten.

Vendégeink kérésére, népszerű kikapcsolódó programot a vezetett szaunázást, avagy “Szauna Szeánszokat” tartunk a finn szaunában.

Ezeken az eseményeken képzett szauna mesterek vezetik be a vendéget a szaunázás rejtelmeibe. A változatos tematikák mentén vezetik végig az alkalmanként 15 perces programokat, úgy, hogy a lehető legkellemesebb élmény legyen az eltöltött idő. Az eseményeken a részvét ingyenes, de a szauna mester minden utasítását és javaslatát a program ideje alatt kötelező betartani!

 

 

 

Szolárium

 

Bőrszínünket a melanin nevű bőrfesték határozza meg. Ennek mennyiségét öröklődött tulajdonságaink határozzák meg. UV hatására a lebarnulást a keletkezett melanin bőrfelületre jutása okozza.
4 perc szoli: 400 Ft

Vásárolj bérletet: