Akciók – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Akciók

Edzések Gold Centerben

A Gold Sportcentrum kedvezményes és egyedi bérleti konstrukciókat nyújt vállalati ügyfeleknek, mely igen kedvező sportolási lehetőséget biztosít a cég munkatársai számára.

A magyarországi vállalatok mintegy 80 százaléka gondoskodik dolgozói rendszeres sportolásáról, mert többéves tapasztalatuk, hogy a mozgás vállalati támogatása többszörösen is megtérül – derült ki a Humánpolitika.com Közhasznú Egyesület őszi kutatásából.

A vállalatok 54 százaléka rendszeresen szervez sport- és egészségnapot és 97 százalékuk több száz sportlétesítményben érvényes multifunkcionális bérlet formájában teszi elérhetővé dolgozói számára a rendszeres testmozgást. A kutatásban résztvevő közel hetven közép- és nagyvállalat HR-vezetője szerint a mozgás jótékony hatása nemcsak egyéni, hanem szervezeti szinten is érezhető. Az egészségesebb munkavállalók teljesítménye javul, hatékonyabbak, jobban kezelik a stresszt.

Az aktív élet előnyeit a dolgozók is megerősítették, hiszen a kutatásban résztvevő több mint 800 munkavállaló egyértelmű tapasztalata, hogy a rendszeres sport pozitívan hat a munkára és a magánéletre is: javítja az állóképességet, csökkenti a betegség miatti távollétüket.

Az aktív népesség mindennapos mozgásigényét igazolja, hogy a válaszadók csaknem háromnegyede hetente legalább két-háromszor sportol. A kardióedzés után a tánc és a táncalapú aerobic a legnépszerűbb mozgásformák, megelőzve a konditermi edzéseket.

A felelősen gondolkodó munkáltató számára a munkavállaló egészsége nem csak elsősorban a hatékony munkaerőforrás eszköze, hanem a teljesítményösztönzés 21. századi módja. Számos ágazatban égető probléma a munkaerőhiány. Egy jól átgondolt juttatási rendszer remek eszköze lehet a teljesítmény elismerésének, a munkahely vonzóvá tételének, a munkavállalói lojalitás fokozásának.
A Gold Sportcentrum kedvezményes és egyedi bérleti konstrukciókat nyújt vállalati ügyfeleknek, mely igen kedvező sportolási lehetőséget biztosít a cég munkatársai számára.

Egyre bővülő kapcsolataink bizonyítják ügyfeleink megelégedettségét.

Céges ügyfeleink számára terembérlési lehetőséget biztosítunk, illetve egyedi igény szerint vállalati rendezvényeket és nyílt sportnapok bonyolítását is tudjuk vállalni.

További információk: peter@goldcenter.hu

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Honlap Készen
Translate »