Kettlebell – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Kettlebell

Kettlebell edzések

Nincs még egy olyan sportág, amely olyan jól fejlesztené az izomerőt és a testet, mint a kettlebell-sport

A kettlebell, vagy más néven girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy fogantyús ágyúgolyóra hasonlít.

A kettlebell edzéseken erősödnek a törzs izmai, miközben extrém módon segít a zsír égetésében. A gyakorlatok végzése során az egész test koordinált együttműködése szükséges, így egyszerre fejlődik a láb, a kar, a mozgáskoordináció és a koncentrációs készség.

A kettlebell olyan, az antik szobrokhoz hasonló izomzatot farag, amiről messziről látszik a használhatóság: széles vállak párnás mellkas nélkül, kötegekben kidomborodó hátizmok, acélos felkar, inas-eres alkar, karcsú derék, kockás has és erős combok, amelyek azonban nem súrlódnak össze, mint általában azoké, akik sokat guggolnak.

Manapság a legtöbb ember fogyni szeretne. Sajnos rengeteg tévhit terjeng ezzel kapcsolatban, de a helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a magazinok nagy része, ezeket a tévhiteket erősíti.

Sokan a zsírégető tablettákban hisznek, hogy a kapszulák elfogyasztásával hip-hop elpárolognak a zsírpárnák. Sajnos ez nem ilyen egyszerű. A zsírégetők nem szó szerint égetik le a testedről a felesleget, csupán csökkentik az étvágyat, vagy csekély mértékben fokozzák a kalória felhasználást. A sikerhez, az áhított alacsony testzsírszázalékhoz, mozogni kell és megfelelően táplálkozni! A tartós fogyás sikerét 70%-ban az étrend határozza meg!

Miért jó Neked, ha belevágsz a kettlebell edzésbe?

Hasznos oldalaink

StrongFirst
Jó tanácsok az első kettlebell edzésedhez

Kettlebell edzések időpontjai

Nap Időpont Oktató Terem
hétfő 18:00 – 19:00 Aly Nagyterem
kedd 12:00-13:00 Aly Nagyterem
kedd 18:00-19:00 Aly Nagyterem
szerda 18:00-19:00 Aly Nagyterem
csütörtök 12:00-13:00 Aly Nagyterem
csütörtök 18:00-19:00 Aly Nagyterem

Bérletet veszek

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Honlap Készen
Translate »