Wellness – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Wellness

Szauna a Gold Centerben

Szépülj velünk!

A Gold Centerben nem csak edzhetsz, hanem igénybe veheted wellness részlegünk szolgáltatásait is, mint szauna, szolárium, sport masszázs.

 

Szauna

A szauna és a gőzkabin használata hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású. A finn szauna által felfűtött testünket, jéghideg zuhannyal tudjuk hatékonyan lehűteni!

A gőzkabin használatával a magas páratartalomnak köszönhetően a szaunával azonos élettani hatást érhetünk el, a szaunánál alacsonyabb hőmérsékleten.

Vendégeink kérésére, népszerű kikapcsolódó programot a vezetett szaunázást, avagy “Szauna Szeánszokat” tartunk a finn szaunában.

Ezeken az eseményeken képzett szauna mesterek vezetik be a vendéget a szaunázás rejtelmeibe. A változatos tematikák mentén vezetik végig az alkalmanként 15 perces programokat, úgy, hogy a lehető legkellemesebb élmény legyen az eltöltött idő. Az eseményeken a részvét ingyenes, de a szauna mester minden utasítását és javaslatát a program ideje alatt kötelező betartani!

Sport masszázs – Görög Krisztina masszőr

2005-ben sikeres vizsgával szereztem gyógymasszőzi képesítést. Színvonalas képzésünkről igen magas képesítéssel rendelkező orvosi gárda gondoskodott. Azóta is ez a tevékenység tölti ki a hétköznapjaim túlnyomórészét. Oktatóinktól megtanulhattuk a testi tünetek ok-okozati összefüggéseinek feltérképezését és megoldását. Az évek során azonban belemélyültem a keleti gyógyászat tanulmányozásába és alkalmazásába. Ezzel az ismeret anyaggal a testi/fizikai problémák más felőli megközelítését tudom alkalmazni. Ezen gyógyítási eljárásokkal tudunk, a hozzám forduló ügyfeleimmel egy komplexebb képet alkotni a már kialakult problémákról és azok mihamarabbi megoldásáról.

További tájékoztatásokért, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon: 20/47-86-386

Masszázs fajták

Csak azoknak ajánlott, akik azt a kevés (vagy nem is olyan kevés) felesleget szeretnék gyorsan és kényelmesen a múltban hagyni.

A kezelés három fázisban történik:

A kezeléssorozat legfontosabb eleme a napi minimum 3 liter (igen, három) folyadék elfogyasztása – itt természetesen első sorban vízre és teára gondolok. A szénhidrátok mellőzése, továbbá a diéta is segíti a folyamatot, melyet érdemes betartani a kezelést követő minimum 3 napban.

Sajnos akiknek nyirokrendszeri problémájuk van, azok csak óvatosan vehetik igénybe a kezeléseket! Előbb a nyirokrendszeri problémákat kell kezelni, és utána jöhet az ultrahangos zsírbontás.

Masszázs árak

Kezeléseim 45 és 55 perc közötti időtartalmúak: 6.000 Ft
30 perces kezelések: 4.000 Ft
Keressenek bizalommal és a többiről személyesen!

Szolárium

Bőrszínünket a melanin nevű bőrfesték határozza meg. Ennek mennyiségét öröklődött tulajdonságaink határozzák meg. UV hatására a lebarnulást a keletkezett melanin bőrfelületre jutása okozza.
4 perc szoli: 400 Ft

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Epona webdesign
Translate »