Iron box – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Iron box

Iron Box Tatarek Rezsővel

Új alternatíva az ökölvívásban!

Életszerű küzdelem, tematikusan felépített koreográfiával, amelyben a hangsúly az állóképességfejlesztésről a haladó iron boxing technikák elsajátítására helyeződik. Intenzív zsírégetéssel már néhány hét elteltével sokkal formásabb lesz testünk, arról nem is beszélve, hogy a csoportos, pörgős box órák lelkünkre is jótékony hatással vannak.


Tatarek Rezső szerettel vár mindenkit, aki szeret magas fordulatszámon pörögni, és be mer szállni a Gold “ringjébe” egy garantáltan fárasztó, minden egyes porcikát átmozgató edzésbe. És hogy mire számíthat? Az Iron Box™, a box ütéstechnikáit ötvözi erősítő elemekkel, a tréning intenzív, alapos átmozgat, felpezsdíti a vérkeringést, felráz minket a mindennapos tespedésből, ráadásul javítja a koordinációs képességet is.

Milyen elemekre számíthatsz az órán?

Hangulatos, kemény edzés, ahol kilépve a komfort zónádból, percről percre felépített, sodró lendületű koreográfiára számíthatsz, így hozzuk ki belőled a legtöbbet: önmagadat. Akik ezt szeretnék újra, és újra megélni határait, na nekik ajánlom!

Csatlakozz Te is, és figyeld meg, hogy a Gold Center nagyterme kedd, csütörtök esténként és szombat délelött  hogyan válik box arénává, ahol nők és férfiak harcolnak – elsősorban önmagukkal.

Iron Box edzések időpontjai

Nap Időpont Oktató Terem
kedd 19:00 – 20:00 Tatarek Rezső Nagyterem
csütörtök 19:00 – 20:00 Tatarek Rezső Nagyterem
szombat 09:00-11:00 Tatarek Rezső Nagyterem

Bérletet veszek

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Honlap Készen
Translate »