Rólunk – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Rólunk

„Közismert, hogy a sport örömforrás. A mozgás örömét valamennyi egészséges ember megtapasztalja, emiatt játszanak a gyerekek mozgásos játékot, mert élvezik a testi ügyességet. Így mi felnőttek is megérezzük a mozgás feszültségoldó hatásait is.”

2014 év végén azért hívtuk éltere a GOLD CENTER Szabadidő és Sportegyesületet, hogy célja legyen előmozdítani az egészséges életmód és a szabadidősport gyakorlása lehetőségeinek megteremtését, azok kiszélesítését.

Ezen belül is:

Törekszünk, hogy szélesítsük az aktívan sportolni vágyók körét. Minőségi foglalkozásokat és programokat szervezünk ennek érdekében.

A Gold Center felszereltsége

Erősítő gépek

Korszerű Technogym gépparkunk, mely izületek szempontjából a legkímélőbb, lehetőséget kínál az izomzat erősítésére és szálkásítására. Figyelemre méltó szakmai tapasztalatokkal rendelkező edzők állnak vendégeink rendelkezésére, akikre nyugodtan rábízhatják magukat.

Cardio

8 futógép, 4 kerékpár (2 háttámlás), 2 ellipszis tréner, 8 taposógép, 4 wave és 2 evezősergométer kínál lehetőséget, hogy kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Teremedzőink segítenek beállítani a gépeket, megtanítják a gépek helyes használatát és a gyakorlatok helyes végrehajtását. Személyi edzőink segítségével teljesen egyénre szabott edzést végezhetnek vendégeink.

Wave

A Wave egy újfajta kardió gép, amely a leghatékonyabb és leginnovatívabb megoldás a farizmok erősítésére.

A Wave lehetővé teszi, hogy már három különböző síkban végezhetsz gyakorlatokat, a nyújtást, a távolítás és a külső forgatás kombinálásával. Háromféle mozgás egy gyakorlatban, a farizmok a törzs és az alsótest izmainak fejlesztésére.

A Wave-hez semmilyen más edzésforma nem hasonlítható, még a rendszeresen sportolók számára sem. Három az egyben: az aerobik, az izomformálás és térderősítés kombinációja.
A gép nemcsak a magas kalóriaégetést és az izomerősítést biztosítja az edzések alkalmával, hanem segít a koordinációs képességek fejlesztésében is. Egyszóval tökéletes annak aki gyorsan és valóban hatékonyan kíván edzeni!

A fittségen olyan pszichés-fizikai alapállapotot értünk, amely az egészséget és a minőségi életet célozza meg, magába foglalva az általános jó közérzetet, a megnövekedett mindennapi teljesítőképességet.
A fittség jóval többet jelent, mint az egészséget jelentő alapállapotot. A fittségre törekvő személy, teljesítőképességének tudatos fejlesztését határozza meg. A fitt egyén egészsége nehezebben támadható meg, külső és belső traumák ellen jó védettséggel rendelkezik!

A testi fitness összetevői:

A fitness edzés célja az egészség megőrzése, a civilizációs életmódból fakadó betegségek megelőzése (prevenció), kondícionális képességek harmonikus fejlesztése. Általánosságban jellemző, hogy a fitness edzést végzők jobban szeretnének teljesíteni a mindennapokban, külsejüket és kondícionális képességüket megőrizni vagy fejleszteni akarják.

A fittségi állapot fejlesztésének területei:

Újdonság az USA-ból!

Aki szörfözik az tudja, hogy folyamatosan késznek kell állnia, hogy deszkára pattanjon és a legextrémebb hullámok közepette is a víz tetején maradjon. Meg kell tudnia tartani egyensúlyát egy olyan nehéz felületen, mint a háborgó tenger!

Surfset

Persze ez talán nálunk Magyarországon a kötött huzalos pályákat jelenti, de sokan vannak a szörfözés szerelmesei, akik télen vagy nyáron bőröndbe dobják fürdőruhát és irányba veszik a közelebbi tengerpartokat, hogy hódoljanak szeretett hobbijuknak és életstílusuknak.
A szörf kiváló módja, hogy testünket formába tartsuk, a folyamatos egyensúlykeresés erősíti a vázizmotokat, a tengeri homok és só fuvallat pedig a nap bőséges áldásával kombinálva, egészséges és szép bőrt eredményez.

Újdonságunk a Surfset fitnesz, megpróbál egy kicsit visszaadni ebből az életstílusból az edzőterem falai között:
A Surfset nem más, mint egy kb. 180 cm hosszú szörfdeszka, különféle gumikötelekkel és kapaszkodókkal, amelyek segítségével lehet erősíteni a hasizmot és a “core” izmokat. Heti 3 alkalom már látványos eredményt hoz, megnő az erőnlét és az izmok kidolgozottsága. A Surfset edzések, intervall edzések formájában történnek, így a változó intenzitású feladatok erősen égetik a kalóriákat, gyorsítják a vérkeringést és így üzennek hadat az alattomos zsírpárnáknak.
További részletes információkért iratkozz fel hírlevelünkre!

A megvásárolt belépőjegy ára tartalmazza a szakképzett óvónői gyermek felügyeletet.

GOLD CENTER
Több, mint edzőterem

 

Sport | Szépség | Szórakozás

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Epona webdesign
Translate »