Hot Iron – Gold Center – Oktatási és Sport központ

Hot Iron

Hot Iron edzések

Az Iron System egy egyedülálló súlyzórudas edzésmódszer a gyors, ámde tartós edzéseredmények eléréséhez.

Egy kemény Hot Iron óra pozitív sokkhatást mér a szervezetre. A testünk pedig kompenzál, és mindig magasabb erőfeszítésre készíti fel az izmokat. Az edzés utáni „helyreállítás” és alkalmazkodás többletenergiát igényel, ezáltal az alapanyagcserénk fokozódik. Ami helyes táplálkozás mellett a legjobb út ahhoz, hogy a felesleges kilóktól megszabaduljunk.

Nem csodaeszköz vagy misztikus edzésmódszer, hanem szakemberek által tudományosan megalapozott és létrehozott edzésprogram.

A magával ragadó zene, a lelkes résztvevők, a kitűnő gyakorlatsorok, amelyek mellőznek bármilyen aerobikos mozdulatot-, valamint a motivált Iron System edzők segítenek életed legjobb formájához.

Ehhez pedig elegendő hetente kétszer az Iron System-mel edzeni, és jól érezni magad.

Az Iron System különlegessége

A Hot Iron edzéshatása kétfajta izomterhelés: az erő-állóképességi terhelés illetve a hipertrófiás izomfejlesztő terhelés periódusonkénti változásán alapszik A Hot Iron 9-12 hetes periódusokkal dolgozik, mert ez az az időintervallum, amely alatt az adott terhelésre reagál az izomzat, fejlődik, végül hozzászokik.

Kitől származik a Hot Iron System?

Az Iron system sporttudósai és gyógytornászai a legfrissebb ismeretek alapján fejlesztik az edzésmódszert, amelyet több európai egyetemen és főiskolán eredményesen használnak.

Az Iron System kizárólag olyan fitneszstúdiók részére készült, akik különösen nagy gondot fordítanak a vendégeikkel való törődésére és csak olyan magasan képzett edzők által oktatható, akik egy speciális intenzív képzést, eredményes vizsgával teljesítenek.

Ezen edzők évenkénti továbbképzésen vesznek részt, amely a minőség fenntartását biztosítja.

Miért súlyzós edzés? Miért Iron System?

Régóta közhiedelem, hogy testsúlycsökkentés leghatékonyabb formája, a szív-érrendszeri edzés. Ez a vélemény azonban bizonyítottan idejétmúlt, mivel sokkal egyszerűbb a testzsírszázalék csökkentését egy intenzívebb állóképességi edzéssel elérni.

Hot Iron edzések időpontjai

Nap Időpont Oktató Terem
hétfő 18:00 – 19:00 Südi Barbi Nagyterem
szerda 18:00 – 19:00 Südi Barbi Nagyterem
péntek 18:00 – 19:00 Südi Barbi Nagyterem

Bérletet veszek

Copyright © 2019 Gold Center – Oktatási és Sport központ - Minden jog fenntartva. | készítette: Honlap Készen
Translate »